Douche-unit S-3 Douche

Verfrissende ideeën, hygiënische oplossingen

 

Bij uw evenement willen uw gasten zich graag even opfrissen. Dan is het fijn om van een mooie, hygiënische sanitaire voorziening gebruik te kunnen maken. Alleen het wassen van de handen blijkt namelijk vaak onvoldoende. Uw gasten willen wellicht meer. Daarom verhuurt Sani-rent de douchewagen S-3 als comfortabele oplossing. De douche-unit S-3 is een douche/toiletwagen met een gescheiden gedeelte voor dames en heren. De verhuurde douchewagen bestaat uit vier ruime cabines die allemaal zijn voorzien van een fijne douche en een mooi, ruim en luxe toilet. Met de douchevoorziening S-3 huurt u een top douchewagen. Een veelzijdige en complete douche-unit waarmee u helemaal tegemoet komt aan de wensen van uw gasten om zich even volledig op te frissen. Tijdens deze momenten is veiligheid en privacy van het grootste belang. Daarom kan het zinvol zijn om de professionele bemanningsservice van Sani-rent in te zetten. Deze houdt toezicht op een soepele voortgang van de functionerende systemen en zorgt tevens dat ongewenst bezoek buiten de deur wordt gehouden.

Voor de dames: Twee luxe toilet/douchecabines met RVS-toiletpapierdispensers en hygiënettes, in het centrale gedeelte een wastafel met grote spiegel, elektrische handdroger en zeepdispenser.

Voor de heren
: Twee luxe toilet/douchecabines met RVS-toiletpapierdispensers en hygiënettes, in het centrale gedeelte een wastafel met grote spiegel, elektrische handdroger en zeepdispenser.

Voor interieur- en exterieur foto's van S-3 Douche: klik hierboven op de mini's

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl