Voor interieur- en exterieur foto's van TE-1 Luxe: klik hierboven op de mini's

Luxe toiletunit TE-1 Luxe

Elektronisch vernuft, sublieme hygiëne en stijlvol interieur

 

Hoge kwaliteit en comfort vol elektronisch vernuft. Dit is de luxe toiletunit TE-1 in een notendop. Een eigentijdse mobiele toiletwagen waar design de boventoon voert. Met TE-1 huurt u een paradepaardje in kleurstelling, styling en materiaalkeuze met een uitstraling die past bij het imago van uw evenement. Het luxe toilet grossiert in sublieme hygiëne en maximale representativiteit en is uitgerust met de laatste elektronische snufjes in sanitairtechniek. Bijvoorbeeld een prachtig Corian wasmeubel met stijlvolle infraroodkraan, gecompleteerd met RVS-accessoires. Tevens zijn alle urinoirs van sensoren voorzien en zijn de leidingen weggewerkt in het uitgekiende wandsysteem. Hierdoor kan het hele interieur tot zelfs in de kleinste hoekjes goed worden gereinigd. Niet voor niets staat hygiëne bij alle toilet- en douchevoorzieningen van Sani-rent met hoofdletters geschreven. Ook bij de mobiele toiletunit TE-1 waar uw gasten zich herkennen in het verfijnde interieur vol esthetische details. Dé toiletwagen met totale perfectie in de afwerking!

Voor de dames: Drie luxe toiletcabines met wandcloset, met RVS-toiletpapierdispensers en hygiënettes, één luxe Corian wasmeubel met onderkasten voorzien van stijlvolle hygiënische infraroodkraan en grote spiegel, elektrische handdroger in RVS, universele RVS-papierhanddoek/zeep-dispenser.

Voor de heren: Eén luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-toiletpapierdispenser en een hygiënette, drie urinoirs met luxe ‘handsfree’ sensor gestuurde spoelers, één luxe Corian wasmeubel met onderkasten voorzien van stijlvolle infrarood-kraan en grote spiegel, elektrische RVS-handdroger, universele RVS-papierhanddoek/zeepdispenser.

Ga naar technische specifitaties van TE-1 Luxe van Sani-rent.

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl