Functionele toiletwagen SN-1 Basic

Comfortabel en ruimtelijk in eigentijds design

 

De functionele mobiele sanitairwagen SN-1 Basic van Sani-rent is comfortabel en ruimtelijk met een gescheiden dames- en herengedeelte. Kenmerkend is het eigentijds design in oceaangroen met RVS-details. Ideaal voor uw feest of bruiloft. Als u deze toiletvoorziening huurt, krijgt u meer dan u verwacht. Niet alleen een nette styling en afwerking van het luxe sanitair  maar ook milieuvriendelijk en waterbesparend door doseerkranen (contropress), wandclosets met besparende spoelelementen (dualflush) en waterloze urinoirs. Deze mobiele wc-unit is compleet toegerust met eigentijdse producten en voorzieningen waardoor de toiletwagen een ultra moderne indruk achterlaat. Kortom, basic luxe waar representativiteit en hygiëne zijn gekoppeld aan een doelmatig gebruik door een groter publiek. Uiteraard voldoet ook dit type mobiele toiletwagen aan alle Europese normen, zodat plaatsing in heel Europa mogelijk is.

Voor dames: Drie toiletcabines met wandcloset, hygiënette, asbak en papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger.

Voor heren: Een toiletcabine met wandcloset, hygiënette, 3 urinoirs met scheidingswanden, asbak en papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger.

Ga naar technische specifitaties van SN-1 Basic van Sani-rent.

Voor interieur- en exterieur foto's van SN-1 Basic: klik hierboven op de mini's

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl