Toiletvoorziening VD-1/VH-1 Variabel

Altijd passend door flexibele opstelling

 

Een toiletunit die flexibel kan worden ingezet voor uw evenement. Hoe klein of groot deze ook is. Dat zijn de sanitairunits VD-1/VH-1 Variabel van Sani-rent! Van minifeest tot mammoetevenement, altijd huurt u met de VD-1/VH-1 de wc-units waarbij uw gasten zich comfortabel voelen. Zowel de VD-1 voor dames als de VH-1 voor heren is namelijk inzetbaar als afzonderlijke toiletunit of in een combinatie op een verplaatsbaar chassis. Bij ruimtegebrek of voor een kleine groep gebruikers kan al worden volstaan met de plaatsing van één mobiele toiletunit. Tevens kan een gescheiden opstelling worden geplaatst. Uiteraard zijn de mooie en flexibele toiletvoorzieningen VD-1 en VH-1 uitgevoerd met milieuvriendelijk sanitair, dito doseerkranen (contropress), toiletten met besparende spoelelementen (dual flush) en waterloze urinoirs. Bovendien zorgt het eigentijds design in oceaangroen met RVS-details voor een verfrissende ambiance.

VD-1 voor dames: Drie toiletcabines met hygiënette, asbak en papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger.

VH-1 voor heren: Een toiletcabine, hygiënette, 3 urinoirs met scheidingswanden, asbak en papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger.

Voor interieur- en exterieur foto's van VD-1/VH-1 Variabel: klik hierboven op de mini's

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl