Voor interieur- en exterieur foto's van TE-2 VIP: klik hierboven op de mini's

Design toiletwagen TE-2 VIP

Luxe design, ruimtelijk en compleet

 

U laat niets aan het toeval over en regelt uw evenement tot in de puntjes. Hierbij mag een luxe, moderne toiletunit niet ontbreken. Uw gasten geven u tenslotte complimenten als alle aspecten rondom uw happening kloppen. Dus ook een design toiletwagen die voldoet aan alle wensen en eisen voor hoog comfort. Met het VIP-toilet TE-2 VIP van Sani-rent bent u hiervan honderd procent verzekerd! U huurt een op en top ruimtelijke en luxe toiletvoorziening die een groot aantal bezoekers in korte tijd kan ontvangen. De styling van het designtoilet is modern met toepassing van hoogwaardige materialen. De gestileerde toiletunit TE-2 VIP is onder andere uitgerust met nieuwe designkranen op de wastafels. Andere rustgevende kenmerken zijn decoratieve houtprints en imitatieplanten. Ook heeft de luxe mobiele toiletvoorziening een doordacht wandsysteem waarin alle leidingen onzichtbaar zijn weggewerkt. Om uw gasten helemaal te fêteren, kunt u het VIP-toilet optioneel voorzien van gastendoekjes. Zij zijn het waard!

Voor de dames: Drie luxe toiletcabines met wandcloset, met RVS-toiletpapierdispensers en hygiënettes, één luxe wasmeubel met onderkasten voorzien van modern gestileerde designkranen en twee grote spiegels, elektrische handdroger in RVS, universele RVS-papierhanddoek/zeepdispenser.

Voor de heren
: Eén luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-toiletpapierdispenser en een hygiënette, drie urinoirs met luxe ‘handsfree’ sensor gestuurde spoelers, één luxe wasmeubel met onderkasten voorzien van modern gestileerde designkranen en grote spiegel, elektrische RVS-handdroger, universele RVS-papierhanddoek/zeepdispenser.

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl