Voor interieur- en exterieur foto's van WS-1 Mini: klik hierboven op de mini's

Mobiele toiletunit WS-1 Mini

Waar een compact sanitair systeem groot in kan zijn

Heeft u een evenement of feest met een beperkt aantal gasten? Dan is de chique toiletunit WS-1 Mini precies wat u zoekt. Bij de toiletwagen WS-1 Mini staan beleving en hygiëne voorop. Elk detail is immers belangrijk om uw evenement te laten slagen. Bij gastvrijheid hoort schoon sanitair en met dit compact sanitair systeem bent u hiervan verzekerd. De WS-1 Mini van Sani-rent is een mobiele wc-unit met comfortabel ingerichte toiletruimten. Representatief en luxueus wat precies aansluit bij uw feest. Door RVS-dispensers en modernste techniek functioneert deze compacte toiletwagen altijd en kunnen u en uw gasten onbezorgd van de happening genieten.

Voor de dames: één luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-hygiënette met kanteldeksel, stijlvol wasmeubel voorzien van verchroomde kraan en spiegel, RVS-dispenser met handdoekpapier en zeep.

Voor de heren: één luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-hygiënette met kanteldeksel, in dezelfde cabine één urinoir met drukspoeler, stijlvol wasmeubel voorzien van verchroomde kraan en spiegel, RVS-dispenser waarin handdoekpapier en zeep.

afgestemd op uw succes

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
F. +31 499 550610
I. www.sani-rent.com
E.
 info@sani-rent.com

Formulier wordt verzonden...

The server encountered an error.

Formulier ontvangen.

Webdesign: KarinVerbruggen.nl