+31 499 577671 info@sani-rent.com

Over Sani-rent

Jarenlange expertise: meer dan 25 jaar!

Over Sani-rent

Al meer dan 25 jaar levert Sani-Rent luxe toiletwagens en toiletunits bij spraakmakende evenementen in heel Europa. Bij elk event hoort verfrissend high-end sanitair dat zorgt voor meerwaarde in de totaalbeleving van de gasten.

Jan van der Schoot eigenaar Sani-rent

Onze aanpak

Uw evenement is uniek en moet een onuitwisbare indruk achterlaten bij uw gasten. Hierbij is uitstraling, hygiëne en een onberispelijk werkend toilet een absolute must. Daarom werken wij graag vanuit een persoonlijk gesprek en locatiebezoek naar passende oplossingen voor de perfecte toiletunit bij uw event.

De geschiedenis

Sani-rent is opgericht in 1994 vanuit een behoefte naar luxe, high-end sanitair bij events in Europa. Niet alleen in Nederland, maar met name in BRD en BeNeLux was een grote vraag naar luxe toiletvoorzieningen bij evenementen.

 Grote spelers in de event-business zijn continue op zoek naar toiletvoorzieningen die beter aansluiten bij de hedendaagse eisen en wensen van luxe hospitality-events zoals bedrijfsfeesten, sportevenementen, bruiloften en jubilea.  

Door de jarenlange expertise kan Sani-rent een gedegen advies geven op alle vraagstukken voor de planning van de juiste toiletwagen of toiletunits met de bijbehorende watertechniek en logistiek.

Het Sani-rent team onder leiding van Jan van der Schoot ontwikkelt permanent innovatieve toiletten die zij met passie in eigen huis produceert en verhuurt met één missie; perfectie én beleving voor de gast tijdens het evenement!

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent