+31 499 577671 info@sani-rent.com

TE-2 VIP design toiletwagen

Luxe design, ruimtelijk en compleet

TE-2 VIP design toiletwagen

U laat niets aan het toeval over en regelt uw feest, bruiloft of ander evenement tot in de puntjes. Hierbij mag een luxe, moderne high-end toiletunit niet ontbreken. Uw gasten geven u tenslotte complimenten als alle aspecten rondom uw event kloppen. Dus ook een design toiletwagen die voldoet aan alle wensen en eisen voor hoog comfort. Met het VIP-toilet TE-2 VIP van Sani-rent bent u hiervan honderd procent verzekerd! De styling van het designtoilet is modern met toepassing van hoogwaardige materialen. De high-end toiletunit TE-2 VIP is uitgerust met designkranen, decoratieve houtprints en imitatieplanten. Ook heeft de luxe mobiele toiletunit een doordacht wandsysteem waarin alle leidingen onzichtbaar zijn weggewerkt. Om uw gasten helemaal te fêteren, kunt u het VIP-toilet optioneel voorzien van gastendoekjes. Zij zijn het waard!

VIP-toilet TE-2 Sani-rent

TE-2 VIP

Luxe design, ruimtelijk en compleet

Voor dames: Drie luxe toiletcabines met wandcloset, met RVS-toiletpapierdispensers en hygiënettes, één luxe wasmeubel met onderkasten voorzien van modern gestileerde designkranen en twee grote spiegels, elektrische handdroger in RVS, universele RVS-papierhanddoek/zeepdispenser.

Voor heren: Eén luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-toiletpapierdispenser en een hygiënette, drie urinoirs met luxe ‘handsfree’ sensor gestuurde spoelers, één luxe wasmeubel met onderkasten voorzien van modern gestileerde designkranen en grote spiegel, elektrische RVS-handdroger, Universele RVS-papierhanddoek/zeepdispenser.

Technische specificaties TE-2 VIP

 

specificaties van TE-2 toiletwagen

lengte: 630 cm

breedte: 250 cm

hoogte: 310 cm

chassis: vierwielig met draaischamel

rolluiken: aluminium

trappen: 2 x 90 cm breed, antislip, in hoogte verstelbaar

elektra: CE-aansluiting 220 V /16A, CE 380 V / 32A bij elektrische handdrogers

drinkwater: 3/4″ of GK-aansluitpunt werkdruk 2-10Bar

afvoer: 500 cm flexibele slang Ø 110 cm

vloer: antislip coulourstep

wand: decoratieve HPL-bekleding

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent