+31 499 577671 info@sani-rent.com

WS-1 Mini toiletwagen

Waar een compact sanitair systeem groot in kan zijn

Mobiele toiletunit WS-1 Mini

Heeft u een evenement of feest met een beperkt aantal gasten? Dan is de chique toiletunit WS-1 Mini precies wat u zoekt. Bij de toiletwagen WS-1 Mini staan beleving en hygiëne voorop. Elk detail is immers belangrijk om uw evenement te laten slagen. Bij gastvrijheid hoort schoon sanitair en met dit compact sanitair systeem bent u hiervan verzekerd. De WS-1 Mini van Sani-rent is een mobiele wc-unit met comfortabel ingerichte toiletruimten. Representatief en luxueus wat precies aansluit bij uw bruiloft of tuinfeest. Door LED-verlichting, RVS-dispensers en modernste watertechniek functioneert deze compacte toiletwagen altijd en kunnen u en uw gasten onbezorgd van de happening genieten.

WS1 Mini toiletwagen Sani-rent

WS-1 Mini

Waar een compact sanitair systeem groot in kan zijn

Voor dames: één luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-hygiënette met kanteldeksel, stijlvol wasmeubel voorzien van verchroomde kraan en spiegel, RVS-dispenser met handdoekpapier en zeep.

Voor heren: één luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-hygiënette met kanteldeksel, in dezelfde cabine één urinoir met drukspoeler, stijlvol wasmeubel voorzien van verchroomde kraan en spiegel, RVS-dispenser waarin handdoekpapier en zeep.

Technische specificaties WS-1 Mini

 

specificaties van WS-1 mini toiletwagen

lengte: 350 cm

breedte: 230 cm

hoogte: 260 cm

chassis: eenasser 350 x 230 cm

draaideuren: Polyester met vrij-bezet sloten

trappen: 90 cm breed, antislip verzinkt uitklapbaar

elektra: CE-aansluiting 220V/16A

drinkwater: ¾” of GK-aansluitpunt, werkdruk 2-10Bar

afvoer: flexibele slang gewapend rubber Ø 50 mm

rioolpomp: 220V/16A met versnijder-inrichting Ø 50mm

vloer: antislip coulourstep

kranen: keramische kranen

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent