+31 499 577671 info@sani-rent.com

Mindervalidentoilet

Rolstoeltoilet met optimale hygiëne

Mindervalidentoiletwagen S-4 MIVA

Een rolstoeltoilet huren voor uw evenement dat van alle gemakken is voorzien? Met de mobiele mindervaliden-toiletunit S-4 MiVa helpt Sani-rent de rolstoelgebruiker bij uw evenement gemakkelijker over de drempel. Gastvrijheid zit tenslotte vaak in de details daarom wilt u uw mindervalide gasten en hun begeleiding met aangepaste faciliteiten en optimale hygiëne ondersteunen. Mindervalidentoiletwagen S-4 MIVA geeft uw evenement een doordacht karakter en completeert uw servicegedachte. Het mobiele MiVa-toilet S-4 is voorzien van een inklapbaar onderstel met een minimale inrijhoogte. Hierdoor kan de rolstoel gemakkelijk naar binnen worden gereden. Biedt uw gasten de mogelijkheid van het verschonen van een baby met de speciale babywikkelruimte in deze toiletwagen.

S4 Mindervalidentoilet

S-4 MIVA

Rolstoeltoilet met optimale hygiëne

Sani-rent zorgt voor een compleet pakket aan faciliteiten die de aangename sfeer en servicekarakter voor mindervaliden versterkt. Twee luxe afgewerkte toiletruimten die met een minimale inrijhoogte gemakkelijk toegankelijk zijn. Daarnaast bevinden zich bij het wandcloset Linido zijsteunen, wandgrepen en rolhouder. Verder heeft de ruime wastafel met armkraan een vrije onderrijruimte. Tevens is een babywikkelplateau met keurmerk aanwezig!  Solide afwerking, gemakkelijk bedienbare zeepautomaat en elektrische handdroger.

Technische specificaties S-4 MIVA

 

specificaties van S4 invaliden mobiele toiletwagen

lengte: 590 cm

breedte: 250 cm

hoogte: 275 cm

chassis: tandemasser met inklapbare wielen

draaideuren: aluminium duwplaten

oprijplaten: 2 x 120 cm breed, antislip, aluminium

elektra: 220V/16A CE-aansluiting, 380V/32A bij elektrische handdrogers

drinkwater: ¾” of GK-aansluitpunt, werkdruk 2-10Bar

afvoer: 500 cm flexibele slang Ø 110 mm

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent