+31 499 577671 info@sani-rent.com

XE-1 VIP Executive

toiletunit

Vorstelijk met LED-verlichting en pure luxe

XE-1 VIP Executive toiletunit

Met de topdesign toiletunit XE-1 Executive van Sani-rent huurt u een ultramoderne toiletwagen die pure luxe uitstraalt. Door toepassing van hoogwaardige materialen en kunstzinnige techniek kunt u uw gasten écht verrassen. Zij voelen zich meer dan welkom in dit ongeëvenaarde VIP-toilet. De luxe toiletvoorziening XE-1 Executive is uitgerust met design inductiekranen, RGB LED-verlichting en displays met zelfgekozen projecties. Niet voor niets draagt deze luxueuze toiletwagen het predicaat ‘representatief’ omdat u gewoon het beste van het beste krijgt: mooie RVS-details, exclusieve high-end dispensers, decoratieve moderne houtprint, zachte gastendoekjes en uiteraard pure hygiëne. Bovendien kunt u kiezen voor een stijlvolle toiletservice tijdens uw event. Zo kunt u uw gasten op onnavolgbare wijze naar het indrukwekkende designtoilet verwijzen. Door de alom vertegenwoordigde luxe in het royaal ruimtelijk interieur van deze prachtige toiletvoorziening voelt iedere gast zich werkelijk vorstelijk onthaald.

VIP-toiletunit XE-1 Sani-rent

XE-1 VIP Executive toiletunit

Vorstelijk met LED-verlichting en pure luxe

Voor dames: Twee luxe toiletcabines met wandcloset, RVS-inbouwdispensers waarin toiletpapier en hygiënette, één stijlvolle waszuil met kast voorzien van moderne gestileerde designkraan met voorgemengd warm water en spiegelwand met LED-verlichting, high-end RVS-inbouwdispenser voorzien van zeep/papier/elektrische handendroger/digitale display/afvalbak.

Voor heren: Eén luxe toiletcabine met wandcloset, RVS-inbouwdispensers waarin toiletpapier en hygiënette, twee urinoirs met luxe ‘handsfree’ sensor gestuurde spoelers, één stijlvolle waszij met kast voorzien van moderne designkraan met voorgemengd warm water en spiegelwand met LED-verlichting, luxe RVS-inbouwdispenser voorzien van zeep/papier/elektrische handendroger/digitale display/afvalbak.

Technische specificaties XE-1 VIP Executive

 

specificaties van XE-1 VIP toiletwagen

lengte: 630 cm

breedte: 250 cm

hoogte: 310 cm

chassis: vierwielig met draaischamel 630×250 cm

rolluiken: aluminium

trappen: 90 cm breed, antislip RVS in hoogte verstelbaar met uitklapbare leuningen RVS

elektra: CE-aansluiting 220V/16A of 380V/32A

drinkwater: ¾” of GK-aansluitpunt, werkdruk 2-10Bar

afvoer: 500 cm flexibele slang Ø 110 cm

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent