+31 499 577671 info@sani-rent.com

VD-1/VH-1 Variabel VIP toiletunits

Altijd passend door flexibele opstelling

Toiletvoorziening VD-1/VH-1 Variabel VIP

Een high-end VIP toiletunit die flexibel kan worden ingezet voor uw evenement. Van minifeest tot mammoetevenement, altijd huurt u met de VD-1/VH-1 de wc-units waarbij uw gasten zich comfortabel voelen. Zowel de VD-1 voor dames als de VH-1 voor heren is namelijk inzetbaar als afzonderlijke toiletunit of in een combinatie op een verplaatsbaar chassis. Bij ruimtegebrek of voor een kleine groep gebruikers kan al worden volstaan met de plaatsing van één mobiele toiletunit. Tevens kan een gescheiden opstelling worden geplaatst. Uiteraard zijn de mooie en flexibele toiletvoorzieningen VD-1 en VH-1 uitgevoerd met milieuvriendelijk sanitair, dito doseerkranen (contropress), toiletten met besparende spoelelementen (dual flush) en waterloze urinoirs. Bovendien zorgt het eigentijds design met LED-verlichting, houtprint en RVS-details voor een frisse uitstraling.

VD-1 VH-1 Variabele VIP toiletunit

VD-1/VH-1 Variabel VIP

Altijd passend door flexibele opstelling

Voor dames: Drie toiletcabines met hygiënette, papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger, RGB LED-verlichting.

Voor heren: Een toiletcabine, hygiënette, 3 urinoirs met scheidingswanden, papierdispenser, wasmeubel met grote spiegel, zeep/papierhanddoekdispenser en elektrische handdroger, RGB LED.

Technische specificaties VD-1/VH-1 Variabel VIP

 

specificaties van VD-1 toiletwagen

lengte: 300 cm

breedte: 250 cm

hoogte: 240 cm (op chassis 310 cm)

chassis: 3-assige aanhanger met draaischamel 750 x 250 cm

draaideuren: 100 cm

trappen: in hoogte verstelbaar, 2 x 90 cm breed, antislip

entreeschotten: aluminium traanplaat

antislip elektra: CE-aansluiting 220 V /16A of CE 380 V / 32A voor verlichting en elektrische handdrogers

drinkwater: 3/4″ of GK-aansluitpunt werkdruk 2-10Bar

afvoer: Ø 110 mm. PVC

Interesse voor een reservering

Wilt u perfect sanitair voor uw evenement?
Laat Sani-Rent meedenken over de juiste toiletvoorziening!
Vul het contactformulier in en we nemen zo spoedig mogelijk contact op.

Klant ervaringen

Professionaliteit in plaatsing en logistiek voor ons evenement.

Organisatie Dutch Open

Sani-Rent, impeccable service and high-end equipment for our green room areas.

Organisatie MTV EMA

Das Gelbe vom Ei in den Sanitärbereich.

Organisatie CHIO Aachen

FAQ

Wat moet ik doen als de toiletunits worden geleverd en opgehaald?

Als mobiele toiletwagens en -units geleverd worden dient de opdrachtgever of representant aanwezig te zijn op locatie. In overeenstemming met de monteur worden de verhuur toiletwagens geplaatst conform contract en vervolgens overgedragen aan de huurder. Bij ophalen inventariseert Sani-rent de staat waarin de mobiele toiletten retour worden genomen. Op basis hiervan worden additionele kosten gefactureerd. (indien van toepassing)

Hoe worden de verhuur toiletwagens en -units geplaatst?

Toiletwagens worden geplaatst met 4X4 voertuigen. De mobiele toiletunits worden geleverd op een aanhanger en kunnen worden afgezet met heftruck of hijskraan, al naar gelang de situatie. Afhankelijk van de afspraak plaatst de monteur van Sani-rent het sanitair, stelt deze waterpas en sluit alles aan op de aanwezige nutsvoorzieningen en eventuele gereedstaande tentstructuren, e.e.a. volgens de contractafspraken.

Waarop moeten de toiletunits worden aangesloten?

Voor elk toilet is een productfile beschikbaar. In dit productblad kunt u zien hoe de verhuur toiletunit of toiletwagen aangesloten moet worden op drinkwateraanvoer, riool en elektriciteit. De productbladen kunt u inzien op onze website. Een schoon drinkwaterpunt is verplicht ter preventie van besmetting en schade/storing aan de waterinstallatie. Bij uw aanvraag is het belangrijk om het aantal meters waterleiding en afvoerleiding op te geven.

Waar moet de locatie voor het plaatsen van de toiletwagen en toiletunit aan voldoen?

De locatie moet geschikt zijn voor het plaatsen van het door u bestelde design toilet. Standaard dient het terrein geschikt te zijn voor voertuigen met een asdruk van 3.000 kg en een vrije breedte van 3 meter zonder bochten of obstakels. Met de productfiles kunt u de maatvoering bepalen overeenkomstig uw situatie. Bij vragen komen wij graag op locatiebezoek om problemen en extra wachturen (bijkomende kosten) bij plaatsing te voorkomen.

Vraag gratis een offerte aan -of- Stel een vraag

Sani-rent
Garstakker 7
NL - 5688 PH  Oirschot

T. +31 499 577671
E.
 info@sani-rent.com

logo van Sani-rent